Јављање поводом повреде пословника и вређања од стране Весића.

Расправа поводом ПРЕДЛОГА ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О ПОСТАВЉАЊУ ПРИВРЕМЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА И ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О ПОСТАВЉАЊУ ТЕЗГИ И ДРУГИХ ПОКРЕТНИХ ПРИВРЕМЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА. 23. седница, 30. новембар 2015.

Члан 91. који подразумева да уколико се одборник или неки други говорник увредљиво изрази или обраћа ја имам право на реплику.

Ја тражим повреду Пословника због тога што сте ви дозволили представнику предлагача да се у форми директног обраћања одборнику односно мени изражава, како да кажем, вређа ме, да говори да сам ја подложан корупцији и да говори да сам ја врачара. То што ја често погађам шта ће да буде, шта ћете ви следеће одлучити то није последица никаквих натприродних способности то је једноставно последица ваше провидности и мог искуства, и тек ћете да видите шта сам све правилно предвидео и погодио у мојим излагањима.

ПРЕДСЕДНИК:

Господине Алимпићу, то није повреда Пословника молим Вас, не можете да искористите ово право и да злоупотребите говорницу да бих ја прекршио Пословник да бих ја вама дозволио, ако сте хтели да кажете да сам ја толерисао Весића и оно што је рекао онда сте требали да кажете члан Пословника 90. а не 91.

ЗОРАН АЛИМПИЋ:

Ви сте повредили, јер сте дозволили…..

ПРЕДСЕДНИК:

Сада ће се одборници о томе изјаснити. Захваљујем се. Разумео сам. Не треба даље образложење политичко….

ЗОРАН АЛИМПИЋ:

Мене је вређао и то због тога што сам у Демократској странци и што сам био у градској власти а и он је раније био и једно и друго.