Реплика у вези Студија Б

Реплика на тему да ли студио Б треба да постане јавни сервис грађана Београда? 7. седница, 24.10.2014.

Нисам тражио реплику зато што сам поменут. То није добар основ за реплику, може свако да буде поменут, али је основ за реплику ако неко нешто лоше каже за одборника који користи своје одборничко право и уосталом, то је разлог зашто смо ми бирани на изборима за одборнике. Значи, обраћам се Скупштини, дискутујем о теми и није у реду да неко подсмешљиво каже да ја држим предавање.

Значи, ја нисам професор, ово није факултет, ово није школа, мада неки под старе дане иду у школу. Ја не држим предавање, ја говорим за говорницом Скупштине града Београда и молим да се то не ниподаштава на овај начин.

Наравно да сам сматрао да је пригодно у тренутку када Скупштина града Београда даје име једном мосту, а то се ретко нажалост дешава у Београду, да у својој дискусији могу и да подсетим Скупштину на претходне случајеве, на имена мостова која нису заживела. Мислим да је то значајно и не видим никакав разлог да се то зове предавање.

Иначе, Студио Б није јавни сервис града Београда. То је јако добра идеја. Ја бих волео да Студио Б постане јавни сервис града Београда. По Уставу свако може бити оснивач јавног гласила. И ако постоји та идеја у одборничкој групи Српске напредне странке, ја вас молим да је као предлог ставите на Скупштину, гласаћемо за њу. Студио Б треба да буде јавни сервис. (УПАДИЦЕ С МЕСТА)

То сте ви рекли, а ја реплицирам на то и слажем се са вашим предлогом.

Студио Б треба да буде јавни сервис, али ви сте одлучили да га продате и да га уништите.